QS Bölge Müdürü Sergei Khristoliubov Üniversitemizi Ziyaret Etti
2 Şubat 2023 | 09:05

Üniversiteleri küresel anlamda derecelendiren kuruluşlarından biri olan QS Derecelendirme Kuruluşu Bölgesel Direktörü Sergei Khristoliubov, 1 Şubat Çarşamba günü Üniversitemizi ziyaret etti.

Uluslararası Derecelendirmelerdeki başarılarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Gazi Üniversitesi, ismini uluslararası arenada söz ettirmeye devam ediyor. QS Derecelendirme Kuruluşu Bölgesel Direktörü Sergei Khristoliubov’un ziyaretiyle, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Rektörlük Yeni Senato Salonu'nda yapılan toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Sergei Khristoliubov’un yanı sıra Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl, Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Fatıma Nur Fişne ile Uluslararası Derecelendirmeler Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Sercan Sezer katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın açılış konuşmasının ardından Arş. Gör. Dr. Fatıma Nur Fişne, üniversitemizin QS Derecelendirme Kuruluşu özelinde uluslararası derecelendirmelere bakış açısını yansıtan bir sunum gerçekleştirdi. QS Bölge Müdürü Sergei Khristoliubov’un hazırlamış olduğu sunumla da üniversitemizin QS sıralama çıktıları değerlendirildi. Yapılan değerlendirmelerin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, QS Derecelendirme Kuruluşu Bölgesel Direktörü Sergei Khristoliubov’a hediye takdiminde bulundu. Toplantı sonrası Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörünü ziyaret eden Sergei Khristoliubov, koordinatörlük çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

frtetr-1 frtetr-1
background image